Τα Χριστούγεννα των υγειονομικών της πρώτης γραμμής: «Είναι δύσκολο να βλέπεις ασθενείς μόνους τα Χριστούγεννα»

11:34 - 25/12/2020

Είναι στην πρώτη γραμμή της «μάχης». Αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό που στη χώρα μας έχει επιφέρει πάνω από τέσσερις χιλιάδες τριακόσιους θανάτους. Στελεχώνουν τα νοσοκομεία εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, καθημερινές και αργίες. Κάνουν Χριστούγεννα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, μακριά από τις οικογένειες τους. Με έντεκα μήνες πανδημίας στις πλάτες τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: «Δύσκολο να βλέπεις ασθενείς μόνους τα Χριστούγεννα»

Γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού λυγίζουν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αυτά τα Χριστούγεννα Eίναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού. Αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό – τον κορονοϊό... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κορονοϊός: «Δύσκολο να βλέπεις ασθενείς μόνους τα Χριστούγεννα»

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα