Ξεσπά η Νατάσα Θεοδωρίδου – «Δεν χωρούσε χιούμορ εκεί, τα παιδιά μου δεν θα τα αγγίζει κανείς»
13:21 - 25/12/2020
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά της […]
The post Ξεσπά η Νατάσα Θεοδωρίδου – «Δεν χωρούσε χιούμορ εκεί, τα παιδιά μου δεν θα τα αγγίζει κανείς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ν.Θεοδωρίδου: «Δεν χωρούσε χιούμορ στο συμβάν με τα παιδιά μου - Τους ανθρώπους γύρω μου δεν τους πειράζει κανείς»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για το συμβάν με τα παιδιά της και την προσπάθεια να την κατηγορήσουν για το πάρτι εν μέσω κορωνοϊού.
Ακόμη αναφέρθηκε για το περιστατικό που συνέβη με την κόρη της, η οποία κατηγορήθηκε άδικα ότι έκανε πάρτι ενώ είχε νοσήσει από κορωνοϊό.
Μία φορά σε είδα πρόσφατα να σοβαρεύεις πολύ, όταν αποπειράθηκαν να «χτυπήσουν» το παιδί σου. Εκεί δεν χωρούσε χιούμορ φαντάζομαι.
Βεβαίως δεν χωρούσε χιούμορ. Τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και είναι η ζωή μου, όπως είναι τα παιδιά μου, δεν θέλω να τους αγγίζει κανείς. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να έχεις πρόβλημα με κάποιον και να ασχολείσαι με ένα μέλος της οικογένειάς του. Και αυτό το αντιμετώπισα. Έγραψα μόνη μου ένα κείμενο, χωρίς
Διαβάστε το στο pronews.grΞεσπά η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τα παιδιά μου δεν θα τα αγγίζει κανείς»
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά της και απάντησε και για το περιστατικό που συνέβη με την κόρη της, η οποία κατηγορήθηκε άδικα ότι έκανε πάρτι ενώ είχε νοσήσει από κορονοϊό. Μία φορά σε είδα πρόσφατα να σοβαρεύεις πολύ, όταν αποπειράθηκαν να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr