Στη Βουλγαρία μετέφεραν τα εμβόλια κορωνοϊού μέσα σε φορτηγά για λουκάνικα

09:12 - 27/12/2020

Στη Βουλγαρία μετέφεραν τα εμβόλια κορωνοϊού μέσα σε φορτηγά για λουκάνικα Σάλος στη Βουλγαρία, καθώς στη Φιλιππούπολη τα εμβόλια κατά του κορονοϊού έφτασαν με ένα παλιό φορτηγό για λουκάνικα και αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο του ’60 που έχει κατασκευαστεί στη Σοβιετική Ένωση! Οι εικόνες είναι κωμικοτραγικές και αν μη τι άλλο, προκαλούν ερωτήματα. Δεδομένα, πάντως, έχουν προκαλέσει σάλο στη Βουλγαρία… Και όχι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη Βουλγαρία μετέφεραν εμβόλια με φορτηγά για λουκάνικα

Σάλος στη Βουλγαρία, όπου τα εμβόλια μεταφέρθηκαν στη Φιλιππούπολη σε φορτηγό για λουκάνικα και αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο 40ετίας Την Κυριακή ξεκινούν οι εμβολιασμοί και στην Βουλγαρία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Απίστευτο! Μετέφεραν εμβόλια με φορτηγά για λουκάνικα! (φωτό)

Σάλος στη Βουλγαρία, όπου τα εμβόλια μεταφέρθηκαν στη Φιλιππούπολη σε φορτηγό για λουκάνικα και αποθηκεύτηκαν σε ψυγείο 40ετίας Σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και στην Βουλγαρία, όπου τα εμβόλια διανεμήθηκαν στα κατά τόπους κέντρα χθες, Σάββατο, με τα βλέμματα να στρέφονται στην Φιλιππούπολη, όπου οι δόσεις του εμβολίου έφτασαν σε ένα φορτηγό εταιρείας με λουκάνικα!   […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή