Ιμπραΐμοβιτς: «Μαραντόνα, ο μοναδικός καλύτερός μου!»
12:58 - 27/12/2020
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Μαραντόνα είναι ανώτερος από τον ίδιο ενώ χαρακτήρισε...
Το άρθρο Ιμπραΐμοβιτς: «Μαραντόνα, ο μοναδικός καλύτερός μου!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιμπραΐμοβιτς: «Μαραντόνα, πιο δυνατός κι από εμένα»
Υπάρχει πιο δυνατός από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Ο σταρ της Μίλαν τόνισε πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ο πιο δυνατός όλων!
Διαβάστε το στο ΕΠΟΣ! Ιμπραχίμοβιτς: Μαραντόνα, ο μοναδικός πιο δυνατός από εμένα
“Ο Μαραντόνα ήταν ο μοναδικός πιο δυνατός από εμένα, εάν κατακτήσω αυτό το Σκουντέτο θα είναι το πιο όμορφό μου”, έτσι τιτλοφορεί η Gazzetta dello Sport τη συνέντευξη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Sportweek. Ο 39χρονος Σουηδός μιλά για τη νίκη που αποτελεί το “ναρκωτικό” του, την κλοπή οχήματος στο γκέτο, το θάνατο του αδελφού του και τον μεγαλύτερο εχθρό του που είναι ο ίδιος του ο εαυτός. “Είμαι χαμογελαστός. Το χαμόγελο που δίνει ζωή. Ο μοναδικός αληθινός εχθρός είναι ο εαυτός μου: όταν νικάω τον εαυτό μου πετάω”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε: Για τη Μίλαν: “Έπαιξα σε τόσες ομάδες και τις σέβομαι όλες. Έχω μεγάλες αναμνήσεις. Αλλά η Μίλαν είναι εκεί που νιώθω το σπίτι μου. Πηγαίν
Διαβάστε το στο spoilersΙμπραΐμοβιτς : «Ο Μαραντόνα ήταν πιο δυνατός κι από εμένα»
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέλεξε τη δική του καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Διαβάστε το στο to10.gr