Μέσι: «Ηθελα να φύγω, δεν ξέρω τι θα γίνει»
09:47 - 28/12/2020
Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο αρχηγός των Καταλανών μπορεί από την Πρωτοχρονιά να διαπραγματευθεί…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαρτελόνα – Μέσι: «Ήθελα να φύγω, δεν ξέρω τι θα γίνει»
Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο αρχηγός των Καταλανών μπορεί από την Πρωτοχρονιά να διαπραγματευθεί με όποιον σύλλογο θέλει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Ωστόσο, ο «ψύλλος» δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει, ούτε στην… πολυαναμενόμενη...
The post Μπαρτελόνα – Μέσι: «Ήθελα να φύγω, δεν ξέρω τι θα γίνει» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜέσι: «Ηθελα να φύγω, δεν ξέρω τι θα γίνει»
Lamianow.gr
Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο αρχηγός των Καταλανών μπορεί από την Πρωτοχρονιά να διαπραγματευθεί με όποιον σύλλογο θέλει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του. Ωστόσο, ο «ψύλλος» δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει, ούτε στην… πολυαναμενόμενη συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΜέσι: «Ηθελα να φύγω, δεν ξέρω τι θα γίνει»
Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο αρχηγός των Καταλανών μπορεί από την Πρωτοχρονιά να διαπραγματευθεί με όποιον σύλλογο θέλει για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.
Διαβάστε το στο analitis.gr