Στανόγεβιτς: «Ο Μίχελ δεν με ήθελε στον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή»

13:49 - 29/12/2020

Σε μια αναλυτική συνέντευξη στο «B92» ο Στανόγεβιτς μίλησε για τη σύντομη θητεία του στον ΠΑΟΚ, μιλώντας για τις συνθήκες, που αντιμετώπισε στην Τούμπα. Το άρθρο Στανόγεβιτς: «Ο Μίχελ δεν με ήθελε στον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καρφιά» Στανόγεβιτς για Μίχελ: «Τον είχα απέναντί μου από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ»

«Καρφιά» Στανόγεβιτς για Μίχελ: «Τον είχα απέναντί μου από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ» 29/12/2020 Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο «διαζύγιό» του με τον ΠΑΟΚ, πριν τη συμπλήρωση δύο μηνών στο «τιμόνι» της ομάδας. Ο Σέρβος προπονητής  «φωτογράφησε» τον Λούμπος Μίχελ για όσα συνέβησαν στο διάστημα της παραμονής του στην Τούμπα και στα όσα είπε ήταν ξεκάθαρος. Ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για εσωτερικό «πόλεμο» που δέχθηκε από τον άνθρωπο που όφειλε να είναι ο πρώτος που θα ήταν στο πλευρό του και αυτός δεν είναι άλλος από τον τεχνικό διευθυντή. «Είμαι ένα ενθουσιώδης προπονητής. Σε όποια ομά

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Στανόγεβιτς : «Ο ΠΑΟΚ με έδιωξε, δεν με ήθελε ο Μίχελ»

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μίλησε για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!