Θεόδωρος Πάγκαλος: Είναι αλήθεια ότι εγώ συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια το 1996

12:30 - 30/12/2020

Τη δική του εκδοχή για τα όσα δραματικά συνέβησαν τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 που κορυφώθηκε...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάγκαλος: «Είναι αλήθεια ότι εγώ συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια το 1996»

Τα όσα συνέβησαν σχετικά με την κρίση των Ιμίων, τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 περιέγραψε μέσα από το νέο του βιβλίο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών της χώρας. The post Πάγκαλος: «Είναι αλήθεια ότι εγώ συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια το 1996» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάγκαλος για Ίμια: Συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας

Στα γεγονότα των Ιμίων αναφέρεται στο νέο του βιβλίο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος

Διαβάστε το στο lifo.gr

Πάγκαλος: Είναι αλήθεια ότι εγώ συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια το 1996

Τη δική του εκδοχή για τα όσα δραματικά συνέβησαν τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 που κορυφώθηκε η κρίση των Ιμίων δίνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος (που εκείνη την περίοδο έφερε την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών) μέσα από το νέο του βιβλίο υπό τον τίτλο «Ίμια / S 300 / Οτσαλάν: Παλεύοντας για την ειρήνη» (εκδόσεις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πάγκαλος: Είναι αλήθεια ότι εγώ συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια το 1996

Πάγκαλος: Είναι αλήθεια ότι εγώ συνηγόρησα υπέρ της αφαίρεσης της ελληνικής σημαίας από τα Ίμια το 1996 Τι αναφέρει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στο νέο του βιβλίο, αναφορικά με τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν πριν από 24 χρόνια στο Αιγαίο Τη δική του εκδοχή για τα όσα δραματικά συνέβησαν τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας