Κατερίνη: "Ήταν δυστύχημα, προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας", είπε ο πατέρας της 17χρονης

16:18 - 21/11/2019

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο σύζυγος της 45χρονης Σβέτα, η οποία βρέθηκε νεκρή μαζί με τη 17χρονη κόρη τους Μαρία – Ιωάννα σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων στην Κατερίνη. Ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος ότι ο θάνατος της συζύγου και της κόρης του οφείλονται σε ένα τραγικό δυστύχημα και ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα του δε θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη τους. «Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν και εγώ και η αστυνομία ήμασταν σίγουροι για το αναπόφευκτο. Ψάχναμε μέρα νύχτα για ένα στοιχείο που θα μας οδηγούσε να τις βρούμε. Δώσαμε τα στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού, μήπως κάποιος μπορούσε να μας δώσει κάποια πληροφορία, γιατί η αναζήτησή τους θα

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνη : Ηταν δυστύχημα, λέει ο πατέρας της 17χρονης

Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας», είπε ο σύζυγος της 45χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή μαζί με τη 17χρονη κόρη τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων στην Κατερίνη. 

Διαβάστε το στο

Κατερίνη: «Ήταν δυστύχημα, τις ήθελε ο καλός Θεούλης και τις πήρε», είπε ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας μίλησε για τον χαμό της κόρης και τις συζύγου του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνη : «Ήταν δυστύχημα... δεν υπάρχει καμία περίπτωση η γυναίκα μου να της έκανε κακό», λέει ο πατέρας της 17χρονης

«Προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο», είπε ο σύζυγος... The post Κατερίνη : «Ήταν δυστύχημα... δεν υπάρχει καμία περίπτωση η γυναίκα μου να της έκανε κακό», λέει ο πατέρας της 17χρονης appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο