Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»

12:57 - 02/01/2021

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να προχωρήσει, τα πρώτα 24ωρα του νέου έτους, για ένα πολύ αγαπημένο […] The post Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Χωρίς εσένα δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» (ΕΙΚΟΝΑ)

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να προχωρήσει, τα πρώτα 24ωρα του νέου έτους, για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Τον πατέρα της. The post Κατερίνα Καινούργιου: «Χωρίς εσένα δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου : Ποιος άνθρωπος άλλαξε τη ζωή της

Μια τρυφερή εξομολόγηση κάνει η  Κατερίνα Καινούργιου τα πρώτα 24ωρα του 2021, για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να προχωρήσει, τα πρώτα 24ωρα του νέου έτους, για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Τον πατέρα της. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους λόγια τρυφερά για τον μπαμπά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram. Ειδικότερα, η Κατερίνα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»

Η ανάρτηση για τον πατέρα της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»

Τι είπε για τον πατέρα της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο