Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»
12:57 - 02/01/2021
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να προχωρήσει, τα πρώτα 24ωρα του νέου έτους, για ένα πολύ αγαπημένο […]
The post Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Χωρίς εσένα δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» (ΕΙΚΟΝΑ)
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να προχωρήσει, τα πρώτα 24ωρα του νέου έτους, για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Τον πατέρα της.
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Χωρίς εσένα δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα» (ΕΙΚΟΝΑ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου : Ποιος άνθρωπος άλλαξε τη ζωή της
Μια τρυφερή εξομολόγηση κάνει η Κατερίνα Καινούργιου τα πρώτα 24ωρα του 2021, για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να προχωρήσει, τα πρώτα 24ωρα του νέου έτους, για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Τον πατέρα της. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους λόγια τρυφερά για τον μπαμπά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram. Ειδικότερα, η Κατερίνα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα είχα γίνει ποτέ ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»
Η ανάρτηση για τον πατέρα της
Διαβάστε το στο ekriti.gr