Φ. Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
13:17 - 03/01/2021
Η Προοδευτική Κυβέρνηση για μας έχει ως όρο και απαράβατη προϋπόθεση την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή. Αυτή είναι η θέση μου και δεν χρειάζεται ερμηνεία…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
Ξεκαθαρίζει πως η πορεία του ΚΙΝΑΛ θα είναι αυτόνομη, και «η διεκδίκηση πρωταγωνιστικού ρόλου στις πολιτικές εξελίξεις με προοπτική διακυβέρνησης, είναι ο θεμελιώδης όρος του συμβολαίου που έχω συνυπογράψει με την κοινωνική μας βάση και δεν τον διαπραγματευόμαστε».
The post Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΦ. Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
Η Προοδευτική Κυβέρνηση για μας έχει ως όρο και απαράβατη προϋπόθεση την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή. Αυτή είναι η θέση μου και δεν χρειάζεται ερμηνεία ούτε επιδέχεται παρερμηνείες, τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Realnews» η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Χαρακτηρίζοντας «ζωτική ανάγκη, μια πραγματικά προοδευτική κυβέρνηση», η κ. […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΓεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
Sun, 03/01/2021 - 13:25
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΦ. Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
Η Προοδευτική Κυβέρνηση για μας έχει ως όρο και απαράβατη προϋπόθεση την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή.
Διαβάστε το στο analitis.grΦ. Γεννηματά: Ριζική αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστή
Η Προοδευτική Κυβέρνηση για μας έχει ως όρο και απαράβατη προϋπόθεση την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με το Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr