Παύλος Χαϊκάλης – Συγκινεί η εξομολόγησή του: “Ζήτησα συγγνώμη από τον γιο μου, γιατί…”
16:31 - 03/01/2021
Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Μετά την προβολή
To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης – Συγκινεί η εξομολόγησή του: “Ζήτησα συγγνώμη από τον γιο μου, γιατί…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί ο Παύλος Χαϊκάλης με την εξομολόγηση για τον γιο του – “Του ζήτησα συγγνώμη γιατί…”
Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον λόγο που ζήτησε συγγνώμη από τον γιο του. «Η αλήθεια είναι ότι του ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκινεί ο Παύλος Χαϊκάλης με την εξομολόγηση για τον γιο του – “Του ζήτησα συγγνώμη γιατί…” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Παύλος Χαϊκάλης: Όταν ζήτησα συγγνώμη στο γιο μου, μου είπε κάτι που…
Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το λόγο που ζήτησε συγγνώμη από το γιο του. «Η αλήθεια είναι ότι κάποτε του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ λόγω δουλειάς. Παρότι ήμουν χωρισμένος με τη μητέρα του τον έπαιρνα Σαββατοκύριακο κι είχαμε τότε και δύο παραστάσεις στο θέατρο. Το παιδί έχει βιώσει…Περίμενε στα καμαρίνια πότε θα τελειώσει η παράσταση για να πάμε σπίτι. Όταν του ζήτησα συγγνώμη, μου είπε μια κουβέντα που με άγγιξε. Μου λέει πατέρα μην το σκέφτεσαι γιατί όποτε σε χρειάστηκα ήσουν δίπλα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το θετικό κομμάτι και σήμερα στέκομαι πολύ υπερήφανος
Διαβάστε το στο spoilers