Ελένη Ράντου: «Είναι ζόρικο, γυρίζω από βόλτα κι είμαι με το θερμόμετρο»
17:36 - 03/01/2021
Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται συνδέθηκε μέσω Skype η Ελένη Ράντου και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και […]
The post Ελένη Ράντου: «Είναι ζόρικο, γυρίζω από βόλτα κι είμαι με το θερμόμετρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Ράντου: «Είναι ζόρικο, γυρίζω από βόλτα κι είμαι με το θερμόμετρο -Είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας τόσο μεγάλη που παγώνεις»
Η Ελένη Ράντου μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και πως βιώνει την δεύτερη περίοδο της καραντίνας.
The post Ελένη Ράντου: «Είναι ζόρικο, γυρίζω από βόλτα κι είμαι με το θερμόμετρο -Είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας τόσο μεγάλη που παγώνεις» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: Είναι ζόρικο, γυρίζω από βόλτα και είμαι με το θερμόμετρο
Έχω περάσει όλες τις φάσεις, ανάλογα με τη στιγμή. Να κοιτάζω το ταβάνι, να θέλω να δραστηριοποιηθώ, να καθαρίζω σπίτια και να τα στήνω. Δεν υπάρχει μία σταθερή αντίδραση. Κάθε μέρα παίζει ανάλογα το πως ξυπνά κανείς. Είναι πολύ ζόρικο. Έχω βρει καταφύγιο στο σκύλο μου που τον βγάζω βόλτες και μου φτιάχνει τη διάθεση, σε προβολές σειρές και ταινιών, στο να αναπολώ προς τα πίσω, στο να σκέφτομαι τι θα έρθει μπροστά. Παίζει πολύ η διάθεση. Είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας τόσο μεγάλη που παγώνεις. Καμιά φορά αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Ακόμα και το να στείλεις ένα μήνυμα, είναι πρωτόγνωρο. Γυρίζω από μία βόλτα και θερμομετρούμαι και λέω δεν ξέρω κι εγώ τι μπορώ
Διαβάστε το στο spoilers