Ο Παύλος Χαϊκάλης, o Γιάνναρος από το «Έλα στη θέση μου», στο «Καλύτερα δε γίνεται»
18:15 - 03/01/2021
Δυναμική είσοδο στο «Έλα στη θέση μου» κάνει ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ήταν προσκεκλημένος της Ναταλίας Γερμανού και του «Καλύτερα δε γίνεται», σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, όπου μίλησε και για τον ρόλο- έκπληξη του Γιάνναρου στο «Έλα στη θέση μου». «Ο Γιάνναρος μπαίνει μέσα κι αναστατώνει τις ζωές των πάντων. Είναι ανατρεπτικός» ανέφερε. […]
The post Ο Παύλος Χαϊκάλης, o Γιάνναρος από το «Έλα στη θέση μου», στο «Καλύτερα δε γίνεται» appeared first on HappyTv.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Παύλος Χαϊκάλης, o Γιάνναρος από το «Έλα στη θέση μου», στο «Καλύτερα δε γίνεται»
Δυναμική είσοδο στο «Έλα στη θέση μου» κάνει ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ήταν προσκεκλημένος...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Παύλος Χαϊκάλης, o Γιάνναρος από το «Έλα στη θέση μου», στο «Καλύτερα δε γίνεται»
Δυναμική είσοδο στο «Έλα στη θέση μου» κάνει ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ήταν προσκεκλημένος της Ναταλίας Γερμανού και του «Καλύτερα δε γίνεται», σήμερα, , όπου μίλησε και για τον ρόλο- έκπληξη του Γιάνναρου στο «Έλα στη θέση μου». «Ο Γιάνναρος μπαίνει μέσα κι αναστατώνει τις ζωές των πάντων. Είναι ανατρεπτικός» ανέφερε. Και στάθηκε […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr