Το Μεξικό προσφέρει άσυλο στον Ασάνζ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λόπες Ομπραδόρ: Το Μεξικό μπορεί να προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Ασάνζ
Το Μεξικό είναι έτοιμο να προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ και στηρίζει την απόφαση της βρετανικής δικαιοσύνης να αρνηθεί την έκδοση του ιδρυτή του WikiLeaks στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΤο Μεξικό δηλώνει έτοιμο να προσφέρει άσυλο στον Ασάνζ
Το Μεξικό είναι έτοιμο να προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ και στηρίζει την απόφαση της βρετανικής δικαιοσύνης να αρνηθεί την έκδοση του ιδρυτή του WikiLeaks στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.
Διαβάστε το στο documentonews.grΤζούλιαν Ασάνζ: Το Μεξικό προσφέρει άσυλο στον ιδρυτή των Wikileaks
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Μεξικό.
The post Τζούλιαν Ασάνζ: Το Μεξικό προσφέρει άσυλο στον ιδρυτή των Wikileaks appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΤο Μεξικό έτοιμο να προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Ασάνζ
«Τάσσομαι υπέρ να του αποδοθεί χάρη», επισήμανε ο ο πρόεδρος της χώρας Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ
Διαβάστε το στο news.grΤο Μεξικό έτοιμο να προσφέρει άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ
Το Μεξικό είναι έτοιμο να προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ και στηρίζει την απόφαση της βρετανικής δικαιοσύνης να αρνηθεί την έκδοση του ιδρυτή του WikiLeaks στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ. «Ο Ασάνζ είναι δημοσιογράφος και του αξίζει μια ευκαιρία. Τάσσομαι υπέρ να του αποδοθεί χάρη», επισήμανε ο Μεξικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσής του προς τους δημοσιογράφους. «Θα του προσφέρουμε προστασία». Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το Μεξικό έτοιμο να προσφέρει άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ
Διαβάστε το στο spoilers