“Έφυγε” ο πατέρας του προέδρου της Σαντορίνης…
18:49 - 04/01/2021
Δεν έχουν τελειωμό οι άσχημες ειδήσεις για τη Σαντορίνη! Την Πρωτοχρονιά ο γυμναστής του συλλόγου Χρήστος Παπαϊωάννου, έχασε τη γιαγιά του. Την επόμενη μέρα o προπονητής της ΠΑΕ, Νίκος Παντέλης, θρήνησε την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και χθες (Κυριακή) το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του μεγαλομέτοχου του ΑΣ Σαντορίνης 2020, Βαγγέλη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο sportstonoto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε ο πατέρας του Γιώργου Χρανιώτη
Δύσκολες ώρας περνάει ο Γιώργος Χρανιώτης, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.Ο Γιώργος Χρανιώτης ανακοίνωσε μέσω Instagram πως ο πατέρας του πέθανε σε ηλικία 80 ετών.
Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτηση ότι απεβίωσε ο πατέρας του στις 30 Δεκεμβρίου.
Πιο αναλυτικά, έγραψε τα εξής:
«Ήσουν ωραίος. Και όμορφος πολύ. Τώρα ακόμα πιο όμορφος εκεί που πας. Πιο έτοιμος. Τώρα δεν με έχεις πια ανάγκη. Δεν έχεις κανέναν ανάγκη. Εγώ όμως σ’ έχω ανάγκη. Να με βλέπεις, να με ορμινεύεις όπως έλεγε κι η μάνα σου, η γιαγιά μου. Και ξέρω ότι θα το κάνεις. Τώρα μπορείς να κάνεις ότι θες. Ότι γουστάρεις. Τώρα είσαι ανάμεσα στους θεούς, που πάντοτε αισθανόσουν οικεία μ’ αυτούς. Και αυτοί με σέν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr