"Βόμβα" από Ράμος: "Είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων"

09:47 - 05/01/2021

"Βόμβα" από Ράμος: "Είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων" 05/01/2021 Οι εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με την Ρέαλ Μαδρίτης έχουν "παγώσει", την στιγμή που ο Ισπανός αμυντικός ξεκαθάρισε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως είναι διατεθειμένος να ακούσει κι άλλες προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει «El Larguero de la SER», οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που στέκονται εμπόδιο στην ανανέωση του Ισπανού αμυντικού. Παράλληλα, ο Σέρχιο Ράμος επιμένει σε διετή ανανέωση, αλλά οι Ισπανοί του έχει κάνει πρόταση για ανανέωση για ένα μόνο χρόνο, με πρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έριξε τη «βόμβα» ο Ράμος στη Ρεάλ: «Είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Οι εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με την Ρέαλ Μαδρίτης φαίνεται να βρίσκονται στο «πάγο» ενώ ο Ισπανός στόπερ ξεκαθάρισε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως είναι διαιτεθειμένος να ακούσει προσφορές άλλων συλλόγων

Διαβάστε το στο

Ράμος σε Πέρεθ: «Πλέον είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Διαφωνία μεταξύ Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο στις πρώτες συζητήσεις και… άνοιγμα του Ισπανού αμυντικού σε άλλους συλλόγους.

Διαβάστε το στο

Διαφωνία μεταξύ Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο στις πρώτες συζητήσεις και… άνοιγμα του Ισπανού αμυντικού σε άλλους συλλόγους.

Διαβάστε το στο tovima

Διαφωνία μεταξύ Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο στις πρώτες συζητήσεις και... άνοιγμα του Ισπανού αμυντικού σε άλλους συλλόγους.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)