Γιώργος Μαυρίδης: Η απίστευτη περιπέτεια που έζησε με το τεστ κορωνοϊού στην Αντίς Αμπέμπα

09:42 - 06/01/2021

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτη η εκπομπή «Into the skin» και η εκπομπή Happy Day έπαιξε ένα απόσπασμα στο οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης και ο συνεργάτης...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαυρίδης: Καρέ- καρέ η στιγμή που του επιτίθεται κλέφτης στην Αντίς Αμπέμπα

Μέρα μεσημέρι, και μάλιστα στο Μερκάτο, την κεντρική υπαίθρια αγορά της πρωτεύουσας της Αιθιοπίας

Διαβάστε το στο

Γιώργος Μαυρίδης: Η στιγμή που δέχτηκε επίθεση στην Αντίς Αμπέμπα

Με το ταξίδι στην Αιθιοπία έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, τ’ οποίο δεν εξελίχθηκε με τους καλύτερους οιωνούς από το ξεκίνημά του.Θύμα κλοπής παραλίγο να πέσει ο Γιώργος Μαυρίδης κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην αγορά της Αντίς Αμπέμπα στην Αιθιοπία. Τελικά, με την παρέμβαση και των υπόλοιπων μελών της ομάδας του Into the skin αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.  Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό απρόοπτο. Τον περιπετειώδη τρόπο που κατάφερε να μπει στην Αιθιοπία ο Γιώργος Κατσινόπουλος, που είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του την εκτύπωση με το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί, περιγράφουν ο ίδιος αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης. Πέραν των παραπάνω, ο Γιώργος Μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»