Θεσσαλονίκη: Δελφίνια εμφανίστηκαν στον Θερμαϊκό ανήμερα των Θεοφανίων

11:35 - 07/01/2021

Θεσσαλονίκη: Δελφίνια εμφανίστηκαν στον Θερμαϊκό ανήμερα των Θεοφανίων Ένα μικρό κοπάδι από 6-7 δελφίνια “επισκέφθηκε” τα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, ανήμερα των Θεοφανίων Το μεσημέρι της Τετάρτης, έκπληκτοι οι ελάχιστοι Θεσσαλονικείς που βρέθηκαν στην παραλία απόλαυσαν το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν τα συμπαθητικά θηλαστικά, σε απόσταση μόλις δέκα μέτρων από την ακτή. Πολλοί δεν έχασαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Rapid test σε εκπαιδευτικούς πριν το άνοιγμα των σχολείων

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή εκπαιδευτικών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων και βοηθητικού προσωπικού των εκπαιδευτικών δομών του δήμου

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Θεσσαλονίκη: Rapid tests σε εκπαιδευτικούς πριν από το άνοιγμα των σχολείων

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή εκπαιδευτικών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων και βοηθητικού προσωπικού των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου Καλαμαριάς στα rapid tests αντιγόνου που διενεργήθηκαν σήμερα από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε δύο σχολεία της περιοχής. Σύμφωνα με τα στοιχεία, σε 258 ελέγχους για τον κορωνοϊό, που έγιναν στο 2ο και στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς, εντοπίστηκε ένα […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή