Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν θα αφήσω να περάσει το παιδί μου αυτά που βλέπω στην τηλεόραση
11:43 - 07/01/2021
Ο ΜVP του ΝΒΑ δεν δίστασε να πάρει ξανά θέση για αυτά που τον ενοχλούν στην Αμερική της εποχής Τραμπ και για μία ακόμη φορά έστειλε μήνυμα ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ως Giannis, για να αλλάξει αυτό που κάποιοι θεωρούν δεδομένο στη σύγχρονη πραγματικότητα των ΗΠΑ και όχι μόνο
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν θα αφήσω να περάσει το παιδί μου αυτά που βλέπω στην τηλεόραση appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το παιδί μου είναι μαύρο και μεγαλώνει στις ΗΠΑ- Δεν θέλω να περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση
«Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω» δήλωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς
Διαβάστε το στο Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το παιδί μου είναι μαύρο και μεγαλώνει στις ΗΠΑ – Δεν θέλω να περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς έστειλε το δικό του μήνυμα μιλώντας για τον γιο του.
The post Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το παιδί μου είναι μαύρο και μεγαλώνει στις ΗΠΑ – Δεν θέλω να περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr