Μπουρούσης: «Στην Κίνα οι συμπαίκτες μου έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους»
13:54 - 07/01/2021
Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μπουρούσης στην τελευταία του συνέντευξη, που μίλησε τόσο για την καριέρα του αλλά και την οικογένεια του!
Το άρθρο Μπουρούσης: «Στην Κίνα οι συμπαίκτες μου έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπουρούσης: «Στην Κίνα έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους, έφευγα να πάρω πίτσα»! (vid)
Ο Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του στην Κίνα και την Εθνική ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για να γίνει προπονητής.
Διαβάστε το στο Μπουρούσης: Στην Κίνα έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους
Στην εμπειρία του στην Κίνα αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε ότι πιτσιρικάς προτιμούσε το ποδόσφαιρο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ αποκάλυψη του Γιάννη Μπουρούση: Στην Κίνα έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους
Στην εμπειρία του στην Κίνα αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε ότι πιτσιρικάς προτιμούσε το ποδόσφαιρο. Ο σέντερ του Περιστερίου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εποχή που ζούσε στην Κίνα, εστιάζοντας στις δυσκολίες που υπήρχαν. Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουρούσης… Για το αν ήθελε από μικρός να ασχοληθεί με το μπάσκετ: «Όχι! Καθόλου! Εμένα μου άρεσε το ποδόσφαιρο… Επί έναν χρόνο, λοιπόν έλεγα ψέματα στον μπαμπά μου ότι πήγαινα στο μπάσκετ. Δεν πήγαινα, πήγαινα στο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής τότε, ο Σπύρος Παππάς έτυχε να δει τον πατέρα μου κάπου στην πλατεία και του είπε: «ο γιος σου δεν έρχεται»! Ο μπαμπάς μου νόμιζε ότι πήγαινα σε… κακά
Διαβάστε το στο spoilersΜπουρούσης: Στην Κίνα έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους
Στην εμπειρία του στην Κίνα αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε ότι πιτσιρικάς προτιμούσε το ποδόσφαιρο. Ο σέντερ του Περιστερίου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εποχή που ζούσε στην Κίνα, εστιάζοντας στις δυσκολίες που υπήρχαν. Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουρούσης… Για το αν ήθελε από μικρός να ασχοληθεί με το μπάσκετ: «Όχι! Καθόλου! Εμένα […]
Διαβάστε το στο dete.gr