Παύλος Χαϊκάλης: «Το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, τόσους είχαμε και το 2015»

20:24 - 07/01/2021

Μια συνέντευξη καρδιάς παραχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κυπριακή τηλεόραση και συγκεκριμένα στην  εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής» που παρουσιάζει […] The post Παύλος Χαϊκάλης: «Το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, τόσους είχαμε και το 2015» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης για κορονοϊό: “Το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, τόσους είχαμε και το 2015”

“Ήμουν πάντοτε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού” παραδέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης. Μια συνέντευξη καρδιάς παραχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κυπριακή τηλεόραση και συγκεκριμένα στην  εκπομπή “Το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης για κορονοϊό: “Το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, τόσους είχαμε και το 2015” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παύλος Χαϊκάλης: Το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, τόσους είχαμε και το 2015

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο κυπριακό κανάλι Plus TV για τα θύματα του κορωνοϊού ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κορονοϊος – Χαϊκάλης: «Δεν μου λένε κάτι οι 4.000 θάνατοι, τόσους είχαμε και το 2015»

«Δεν μου λέει κάτι ότι έχουμε 4.000 νεκρούς, τόσους είχαμε και το 2015», δήλωσε σχετικά ενώ για τον ιό είπε ότι «αν δεν υπήρχε τηλεόραση, δεν θα ήξερα ότι είναι θανατηφόρα η αρρώστια αυτή». The post Κορονοϊος – Χαϊκάλης: «Δεν μου λένε κάτι οι 4.000 θάνατοι, τόσους είχαμε και το 2015» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο