Γκαρσία: «Θα φύγω μόνος αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα»

21:43 - 07/01/2021

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εκτός έδρας ήττα του... Το άρθρο Γκαρσία: «Θα φύγω μόνος αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάμπλο Γκαρσία: «Αν συνεχίσω να προσπαθώ και δεν έρχονται τα αποτελέσματα θα φύγω μόνος μου»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε τις σκέψεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο με σκορ 3-2

Διαβάστε το στο

ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: «Θα φύγω από μόνος μου, εάν δεν παίρνουμε αποτελέσματα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά την απίστευτη ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου και τόνισε πως δεν θα χρειαστεί να τον διώξει κάποιος από ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: «Θα φύγω από μόνος μου, εάν δεν παίρνουμε αποτελέσματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γκαρσία: «Θα φύγω μόνος μου εάν δεν έρχονται τ΄ αποτελέσματα»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του εστίασε ο Πάμπλο Γκαρσία σχολιάζοντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που έληξε με ήττα (2-3) του «Δικέφαλου».  «Θεωρώ πως…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γκαρσία: «Θα φύγω μόνος μου εάν δεν έρχονται τ΄ αποτελέσματα»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του εστίασε ο Πάμπλο Γκαρσία σχολιάζοντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που έληξε με ήττα (2-3) του «Δικέφαλου».

Διαβάστε το στο analitis.gr

Γκαρσία : «Θα φύγω από μόνος μου, εάν δεν παίρνουμε αποτελέσματα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από τον Ατρόμητο και τόνισε ότι θα παραιτηθεί εάν ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίσει να κάνει γκέλες.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!