Τρινκιέρι: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα σουτ»

23:34 - 08/01/2021

Τρινκιέρι: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα σουτ» 08/01/2021 Ο Αντρέα Τρινκιέρι δήλωσε περήφανος για την εικόνα των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι το ματς κρίθηκε σε ένα σουτ «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πολύ αθλητική ομάδα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές που ήταν ευχάριστο να το βλέπεις. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ίδια τρίποντα, είχαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα σουτ δεν τα παράτησαν, Είμαι περήφανος για την εικόνα τους. Όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς εκτός από το τελικό σκορ. Παίξαμε χωρίς πέντε παίκτες,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρινκιέρι: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ»

O Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε μετά την ήττα της Μπάγερν από τον Ολυμπιακό και δήλωσε ότι το ματς κρίθηκε στο σουτ, ενώ έκανε και αναφορά στην εμφάνιση του Γουέιντ Μπόλντγουιν

Διαβάστε το στο

Τρινκιέρι: «Περήφανος για τους παίκτες μου, το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα σουτ»

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου Αντρέα Τρινκιέρι στάθηκε στα όσα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Τρινκιέρι : «Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ»

O Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε μετά την ήττα της Μπάγερν από τον Ολυμπιακό και δήλωσε ότι το ματς κρίθηκε στο σουτ, ενώ έκανε και αναφορά στην εμφάνιση του Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)