Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες, μπορώ να τα σηκώσω όλα αυτά»!

17:10 - 10/01/2021

ΠΑΟΚ-Βόλος: Ο Πάμπλο Γκαρσία επισήμανε πως ο ίδιος έχει ψηλά…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ: «Έχω μεγάλες πλάτες» δήλωσε ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και την κριτική που δέχεται ο ίδιος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ: «Έχω μεγάλες πλάτες» δήλωσε ο Γκαρσία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γκαρσία: «Υποφέρουμε λόγω των κακών αποτελεσμάτων - Μπορώ να το σηκώσω όλο το βάρος»

Το σχόλιο του Πάμπλο Γκαρσία μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου με 3-1.Νίκη με ανατροπή επί του Βόλου πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Βόλου με 3-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για την δουλειά που αναμένεται να γίνει προκειμένου να βελτιωθούν σαν σύνολο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό των καιρό υποφέρουμε λόγω των κακών αποτελεσμάτων, όχι για το παιχνίδι που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει το πληρώνεις. Με τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας μπορείς να σηκώσεις κεφάλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γκαρσία: «Έχω μεγάλες πλάτες και αντέχω»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ, αντέδρασε και έδειξε βελτίωση στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το 3-1 του Δικεφάλου επί του Βόλου με ανατροπή στην Τούμπα. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως αντέχει στην πίεση που δημιουργούν, τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πάμπλο Γκαρσία μετά […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο