Ιθάκη: Κλιμάκιο μηχανικών για τα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση

18:09 - 10/01/2021

Με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν στην Ιθάκη από την ισχυρή βροχόπτωση και συγκεκριμένα στο δρόμο του Αετού και κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, αποστέλλεται άμεσα κλιμάκιο μηχανικών στο νησί για την αντιμετώπισή τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλιμάκιο μηχανικών στην Ιθάκη για τα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση

Με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν στην Ιθάκη από την ισχυρή βροχόπτωση και συγκεκριμένα στο δρόμο του Αετού και κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, Το άρθρο Κλιμάκιο μηχανικών στην Ιθάκη για τα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Με απόφαση Πέτσα κλιμάκιο μηχανικών στην Ιθάκη για τα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση

Με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν στην Ιθάκη από την ισχυρή βροχόπτωση και συγκεκριμένα στο δρόμο του Αετού και κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, αποστέλλεται άμεσα κλιμάκιο μηχανικών στο νησί για την αντιμετώπισή τους. Την απόφαση γνωστοποίησε με ανάρτησή […] The post Με απόφαση Πέτσα κλιμάκιο μηχανικών στην Ιθάκη για τα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο