Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Θέλω να μιμηθώ την κίνηση του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων»

17:30 - 23/11/2019

Την επιθυμία να μιμηθεί την κίνηση του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και να παραιτηθεί του επισκοπικού […] The post Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Θέλω να μιμηθώ την κίνηση του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θέλω να μιμηθώ την κίνηση του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων

Την επιθυμία να μιμηθεί την κίνηση του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και να παραιτηθεί του επισκοπικού θρόνου την κατάλληλη ώρα, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος...

Διαβάστε το στο Zougla

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θέλω να μιμηθώ τον Αμβρόσιο και να φύγω την κατάλληλη στιγμή

Την επιθυμία να μιμηθεί την κίνηση του μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιου και να παραιτηθεί του επισκοπικού θρόνου την κατάλληλη ώρα, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σήμερα, κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος για την ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Καλαβρύτων Ιερωνύμου στο Αίγιο.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]