Εξαδάκτυλος: «Καλύτερα να ανοίξει το μαγαζί ο πατέρας παρά να πάει το παιδί στους συμμαθητές του»

10:32 - 11/01/2021

Εξαδάκτυλος: «Καλύτερα να ανοίξει το μαγαζί ο πατέρας παρά να πάει το παιδί στους συμμαθητές του» Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με ανάρτησή του στο twitter συγκρίνοντας το άνοιγμα των σχολείων με το άνοιγμα της αγοράς, τάσσεται υπέρ του δεύτερου. Και εξηγεί γιατί. Με μια φράση που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προ. Ιατρικού Συλλόγου: “Καλύτερα να ανοίξει το μαγαζί ο πατέρας παρά να πάει το παιδί στους συμμαθητές του”

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος της αγοράς έναντι των σχολείων, με μία χαρακτηριστική φράση στο Twitter. “Μεταξύ του πατέρα που ζητά να ανοίξει το μαγαζί του και του παιδιού που θέλει να πάει στους συμμαθητές και τη δασκάλα του, νομίζω προηγείται ο πατέρας. Καλύτερα να έρθει εισόδημα στο […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή