Άκης Πετρετζίκης: «Με το lockdown πολλοί εργαζόμενοι μου χτύπησαν την πόρτα για βοήθεια»

01:48 - 12/01/2021

Στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Πετρετζίκης και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο […] The post Άκης Πετρετζίκης: «Με το lockdown πολλοί εργαζόμενοι μου χτύπησαν την πόρτα για βοήθεια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Πετρετζίκης: Με το lockdown πολλοί εργαζόμενοι μου χτύπησαν την πόρτα για βοήθεια

Ο γνωστός σεφ μιλάει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στις επιχειρήσεις του εξαιτίας της πανδημίας

Διαβάστε το στο

Άκης Πετρετζίκης: Με το lockdown πολλοί εργαζόμενοι μου χτύπησαν την πόρτα για βοήθεια

«Ένας δύο μήνες εντάξει αλλά μισός χρόνος και δίνοντας 500 ευρώ είναι δύσκολο...»

Διαβάστε το στο

«Κατά το lockdown αρκετοί εργαζόμενοι μου έχουν χτυπήσει την πόρτα για να ζητήσουν βοήθεια»

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε και για το πώς βίωσε την καραντίνα αλλά και κατά πόσο επηρέασαν αυτές οι συνθήκες τις επιχειρήσεις του.....

Διαβάστε το στο Zougla

Συγκλονίζει ο Πετρετζίκης: Υπάρχει πρόβλημα – Εργαζόμενοι με παιδιά μου χτυπάνε την πόρτα για βοήθεια, vid

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για αυτά που εξελίσσονται στην Ελληνική κοινωνία, μιλώντας πως βίωσε την καραντίνα αλλά και κατά πόσο επηρέασαν αυτές οι συνθήκες τις επιχειρήσεις του. Το άρθρο Συγκλονίζει ο Πετρετζίκης: Υπάρχει πρόβλημα – Εργαζόμενοι με παιδιά μου χτυπάνε την πόρτα για βοήθεια, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Α. Πετρετζίκης: Πολλοί εργαζόμενοι μου ζήτησαν βοήθεια λόγω lockdown

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Tik Talk» ήταν το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο επιτυχημένος σεφ μίλησε και για την εποχή της καραντίνας αλλά και το πόσο αυτή επηρέασε τις επιχειρήσεις του λέγοντας: «Επιχειρηματικά το πρώτο μέλημα μας ήταν οι εργαζόμενοί μας. Προσπαθήσαμε με όσα ξέραμε αλλά κι από τα ΜΜΕ να πληροφορηθούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σκεφτόμασταν τα παιδιά στα εστιατόρια επειδή έρχονταν σε επαφή με περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλον. Φοβόντουσαν μην κολλήσουν ο ένας τον άλλον κι εγώ φοβόμουν μην μπούνε άλλοι και τους κολλήσουν. Έπιασα κάθε μαγαζί ξεχωριστά κι είπα μέσα

Διαβάστε το στο spoilers

Άκης Πετρετζίκης: «Με το lockdown πολλοί εργαζόμενοι μου χτύπησαν την πόρτα για βοήθεια»

Τι ανέφερε ο σεφ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο