Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Έσβησα από την μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα»

03:09 - 12/01/2021

Στο Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Αρβανιτάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την απώλεια […] The post Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Έσβησα από την μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Έσβησα τις μνήμες πριν από τον χαμό του πατέρα μου» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της που σημάδεψε τα παιδικά της χρόνια.  «Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Έλειψε ο πατέρας από την ζωή μου κι είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι. Έλειψε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα 10 ήμασταν μαζί. Είχε εργαστεί στο εξωτερικό, οπότε η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι στον τελευταίο καιρό που είχε α

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει η Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Έσβησα από την μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα» (video)

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε μια σπάνια συνέντευξη, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια και την απώλεια του πατέρα της, που την σημάδεψε. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ε. Αρβανιτάκη: Έσβησα τον πατέρα μου από τη μνήμη μου πριν πεθάνει

| 12 Ιανουαρίου 2021 07:42 «Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής» ανέφερε η τραγουδίστρια Καλεσμένου του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε και τη σχέση που είχε με τον πατέρα της: «Έχασα τον πατέρα μου 10 χρονών. Έσβησα με αυτόματο τρόπο τις μνήμες του πατέρα μου πριν από αυτό και κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα. Θύμωσα για αυτό και πέρασα μία δύσκολη εφηβεία. Έ

Διαβάστε το στο spoilers

Ελευθερία Αρβανιτάκη: "Έσβησα από την μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα" (video)

"Τον έχασα 10 χρονών"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο