Τι ισχύει για επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Έως 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις

09:34 - 12/01/2021

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση ΓΔΟΥ 1/2021, αφορά επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού την περίοδο Σεπτέμβριος ως και Δεκέμβριος 2020 όπως : Oι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) και οι Οργανισμοί Λιμένων.  Oι ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών, καθώς και μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις υποκείμενες σε […] The post Τι ισχύει για επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Έως 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Στον τρέχον, 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, ο Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε πως έχουν υποβληθεί 218.445 αιτήσεις (υπολογίζονται σε 400.000 οι δυνητικοί δικαιούχοι)

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μητσοτάκης: Θα συνεχιστεί η επιστρεπτέα προκαταβολή για όσο υπάρχει ανάγκη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος της πληρωμής για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5. Μέχρι πότε οι δικαιούχοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις.Μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί παραπάνω από 196.700 αιτήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5, ενώ το υπουργείο Οικονομικών αφήνει χρονικό περιθώριο σε όσους πολίτες δεν έχουν προλάβει την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέσουν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ (βρείτε την ΕΔΩ: aade.gr), ώστε οι πληρωμές προς τους δικαιούχους να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, το υπουργείο Οικονομικών σημειώνει πως το ελάχιστο ποσό ενίσχυσης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Μέχρι την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Ο υπουργός Οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας αν υπάρξει μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων που δεν έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι την Παρασκευή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Τι ισχύει για επιστρεπτέα προκαταβολή 5, μείωση ενοικίων και αναστολή πληρωμών αξιογράφων

Νέες κινήσεις με μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η «επιστρεπτέα προκαταβολή 5», η μείωση των ενοικίων και... The post Τι ισχύει για επιστρεπτέα προκαταβολή 5, μείωση ενοικίων και αναστολή πληρωμών αξιογράφων appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις

Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, στον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, έχουν ήδη υποβληθεί περισσότερες από 196.700 αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το ελάχιστο ποσό ενίσχυσης ανέρχεται στα 1.000 ευρώ. Όπως τονίζεται, το ποσό αυτό δεν συμψηφίζεται με την ενίσχυση που ενδεχομένως έλαβαν οι δικαιούχοι από προηγούμενο κύκλο […] The post Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Μέχρι την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Ο υπουργός Οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας αν υπάρξει μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων που δεν έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι την Παρασκευή.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι