«Είχαμε χωρίσει με τον Γιάννη Φέρτη και δεν μου έδινε διαζύγιο»

02:24 - 13/01/2021

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στον Τάκη Χατζή και στο Direct. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και […] The post «Είχαμε χωρίσει με τον Γιάννη Φέρτη και δεν μου έδινε διαζύγιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: Είχαμε χωρίσει με τον Γ. Φέρτη και δεν μου έδινε διαζύγιο

13 Ιανουαρίου 2021 09:41 Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για τους γάμους της Καλεσμένη στην εκπομπή «Direct» του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για τη ζωή της ενώ αναφέρθηκε και στους γάμους που έκανε και στο πως κατέληξαν. Η κ. Ντενίση είπε: «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έναν με τον Γιάννη Φέρτη που δεν μου έδινε διαζύγιο και μετά γνώρισα τον Αντώνη Τρίτση. Είχαμε χωρίσει με τον Γιάννη όταν εμφανίστηκε ο Αντώνης αλλά δεν είχαμε διαζύγιο. Τον Αντώνη τον αρραβωνιάστηκα, δεν πρόλαβα να τον παντρευτώ. Βγήκαν οι άδειες γάμου και το διαζύγιο, έφτιαξα το νυφικό και σε μία εβδομάδα πέθανε. Ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο