Άγγελος Διονυσίου: «Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σε ένα μήνα»

19:57 - 13/01/2021

Για τις δυσκολίες που βιώνουν οι καλλιτέχνες στο επάγγελμά τους αλλά και τις απώλειες που έχουν υπάρξει λόγω του κορονοϊού […] The post Άγγελος Διονυσίου: «Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σε ένα μήνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Διονυσίου: Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σ’ έναν μήνα – Έχω «χάσει» φίλους μου από τον κορονοϊό

Χαρακτηριστικά όπως επισημαίνει- μεταξύ άλλων- στη συνέντευξή του ο Άγγελος Διονυσίου στο «Λοιπόν» και την Ρενέ Σαραντινού: Η τελευταία χρονιά άλλαξε τα δεδομένα, ο κορονοϊός ανέτρεψε τα πάντα «Έχουμε να δουλέψουμε σχεδόν έναν χρόνο, έχουν ακυρωθεί συναυλίες, έχουν κλείσει μαγαζιά, η καθημερινότητα είναι παράξενη, έχουμε μάθει αλλιώς. Στεναχωριέμαι, γιατί όλα τα δεινά, τα έχει περάσει […] The post Άγγελος Διονυσίου: Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σ’ έναν μήνα – Έχω «χάσει» φίλους μου από τον κορονοϊό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο