Άγγελος Διονυσίου: «Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σε ένα μήνα»
19:57 - 13/01/2021
Για τις δυσκολίες που βιώνουν οι καλλιτέχνες στο επάγγελμά τους αλλά και τις απώλειες που έχουν υπάρξει λόγω του κορονοϊού […]
The post Άγγελος Διονυσίου: «Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σε ένα μήνα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγγελος Διονυσίου: Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σ’ έναν μήνα – Έχω «χάσει» φίλους μου από τον κορονοϊό
Χαρακτηριστικά όπως επισημαίνει- μεταξύ άλλων- στη συνέντευξή του ο Άγγελος Διονυσίου στο «Λοιπόν» και την Ρενέ Σαραντινού: Η τελευταία χρονιά άλλαξε τα δεδομένα, ο κορονοϊός ανέτρεψε τα πάντα «Έχουμε να δουλέψουμε σχεδόν έναν χρόνο, έχουν ακυρωθεί συναυλίες, έχουν κλείσει μαγαζιά, η καθημερινότητα είναι παράξενη, έχουμε μάθει αλλιώς. Στεναχωριέμαι, γιατί όλα τα δεινά, τα έχει περάσει […]
The post Άγγελος Διονυσίου: Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα, κόλλησε κορονοϊό κι «έφυγε» σ’ έναν μήνα – Έχω «χάσει» φίλους μου από τον κορονοϊό appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr