Ακρίτα: Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε να περπατήσω με αυτόν που λέει τον Ζακ πρεζόνι
03:06 - 14/01/2021
Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ακρίτα: Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε να περπατήσω με αυτόν που λέει τον Ζακ πρεζόνι
Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ για ακόμα μια φορά δεν… «μάσησε» τα λόγια της. «Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα […]
Διαβάστε το στο dete.grΑκρίτα: Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε να περπατήσω με αυτόν που λέει τον Ζακ πρεζόνι
Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ για ακόμα μια φορά δεν… «μάσησε» τα λόγια της. «Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΈλενα Ακρίτα: ”Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει πρεζόνι τον Ζακ”
Έλενα Ακρίτα: ”Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει πρεζόνι τον Ζακ” Η Έλενα Ακρίτα εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στη ζωή της, τα αιχμηρά κείμενα, τον Ζακ Κωστόπουλο, αλλά και την καραντίνα. Η Έλενα Ακρίτα συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλους και […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr