Ακρίτα: Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε να περπατήσω με αυτόν που λέει τον Ζακ πρεζόνι

03:06 - 14/01/2021

Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακρίτα: Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε να περπατήσω με αυτόν που λέει τον Ζακ πρεζόνι

Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ για ακόμα μια φορά δεν… «μάσησε» τα λόγια της. «Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Καλεσμένη στο πρώτο, για το 2021, «2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ για ακόμα μια φορά δεν… «μάσησε» τα λόγια της. «Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Έλενα Ακρίτα: ”Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει πρεζόνι τον Ζακ”

Έλενα Ακρίτα: ”Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με αυτόν που λέει πρεζόνι τον Ζακ” Η Έλενα Ακρίτα εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στη ζωή της, τα αιχμηρά κείμενα, τον Ζακ Κωστόπουλο, αλλά και την καραντίνα. Η Έλενα Ακρίτα συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλους και […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας