Sputnik V: Συζητήσεις Ρωσίας και Χιλής για την προμήθεια του ρωσικού εμβολίου
06:21 - 14/01/2021
Ο εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στη Χιλή δήλωσε πως οι χιλιανές αρχές έχουν ξεκινήσει διεργασίες για τη σύναψη συμφωνίας με το ερευνητικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια της Ρωσίας, προκειμένου η Χιλή να προμηθευτεί το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, Sputnik V.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας, το υπουργείο Εξωτερικών της Χιλής πραγματοποίησε διαδικτυακή διάσκεψη με το ρωσικό ερευνητικό ινστιτούτο.
«Αυτή την εβδομάδα, οι αρχές της Χιλής και το ερευνητικό ινστιτούτο Γκαμαλέγια πραγματοποίησαν συνάντηση για να καταλήξουν σε συμφωνία που θα επιτρέψει τη μεταφορά πληροφοριών σχετικά με το εμβόλιο Sputnik V στους Χιλιανούς επιστήμονες», δήλωσε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr