Έλενα Ακρίτα: Με τους σκατ...ψυχους δεν θέλω να έχω σχέση

07:27 - 14/01/2021

Για όλα μίλησε η Έλενα Ακρίτα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το εμβόλιο του κορονοϊού, αλλά και για το πως την αντιμετωπίζουν στο δρόμο.H Έλενα Ακρίτα μίλησε για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν στον δρόμο, τα παιδικά της χρόνια και την κατάθλιψη. «Αυτοί που δεν με γουστάρουν καθόλου δεν μου μιλάνε μου ρίχνουν δηλητηριώδη βλέμματα. Από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούσαν πολύ και αυτούς που δεν με γούσταραν. Με την πολιτική αυτό το χάσμα έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο. Δε με νοιάζει. Με τους σκατόψυχους δεν θέλω να έχω σχέση. Δεν μπορώ τους τοξικούς ανθρώπους πουθενά στη ζωή μου. Δεν έχω λόγο να είμαι αγαπημένη με τον φασίστα, ούτε με τον ομοφοβικό, ούτε με

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ξέσπασμα της Ακρίτα: Με τους σκα@@ψυχους και τους τοξικούς ανθρώπους δεν θέλω να έχω σχέση

Η Έλενα Ακρίτα καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε τη γνώμη που πιστεύει ότι έχουν οι άλλη για εκείνη.     «Στον δρόμο μου λένε καλά λόγια. Αυτοί που δεν με γουστάρουν καθόλου δεν μου μιλάνε και μου ρίχνουν κάτι δηλητηριώδη βλέμματα. Αυτοί που σε αγαπάνε θα έρθουν να σου μιλήσουν. Π.χ. την Κάτια Δανδουλάκη την φίλη μου την αγαπάνε όλοι όχι επειδή είναι λαμόγιο και το παίζει ότι είμαι καλή, είναι ένας χρυσός άνθρωπος. Εγώ από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούν πολύ κι αυτούς που δεν με γούσταραν.     Και τώρα τελευταία με την πολιτική, αυτό το χάσμα έχει ανοίξει ακόμα πιο πολύ. Δεν με νοιάζει γιατί αυτό το να αγαπιέστε ρε παιδιά και να είμαστε όλοι μια γροθιά,... > Δια

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά