Φ. Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ δεν κοιτάζει ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

13:19 - 14/01/2021

«Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει πότε στον ΣΥΡΙΖΑ και πότε στη Νέα Δημοκρατία. Το Κίνημα Αλλαγής κοιτάζει μονάχα μπροστά.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φ. Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ δεν κοιτάζει ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει πότε στον ΣΥΡΙΖΑ και πότε στη Νέα Δημοκρατία. Το Κίνημα Αλλαγής κοιτάζει μονάχα μπροστά. Έχει χαράξει αυτόνομη πορεία και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Αυτή ήταν η εισήγησή μου, η οποία είχε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Φώφη Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ δεν κοιτάζει ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

Φώφη Γεννηματά:«Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει πότε στον ΣΥΡΙΖΑ και πότε στη Νέα Δημοκρατία. Το Κίνημα Αλλαγής κοιτάζει μονάχα μπροστά. Έχει χαράξει αυτόνομη πορεία και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Αυτή ήταν η εισήγησή μου, η οποία είχε εγκριθεί από το συνέδριο, από την Κεντρική Επιτροπή, από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα», δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Φώφη Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ δεν κοιτάζει ούτε στη ΝΔ ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

Φώφη Γεννηματά:«Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει πότε στον ΣΥΡΙΖΑ και πότε στη Νέα Δημοκρατία. Το Κίνημα Αλλαγής κοιτάζει μονάχα μπροστά. Έχει χαράξει αυτόνομη πορεία και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Αυτή ήταν η εισήγησή μου, η οποία είχε εγκριθεί από το συνέδριο, από την Κεντρική Επιτροπή, από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κοινοβουλευτική Ομάδα», δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»