Αναστασιάδης: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου
16:55 - 14/01/2021
Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Κύπρος πρόεδρος για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με τη δημοσίευση άρθρο στην «Καθημερινή Κύπρου» που τον εμπλέκει στο θέμα με τις χρυσές βίζες.
Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστασιάδης: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου
Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, απαντώντας στις καταγγελίες. Ο κ. Αναστασιάδης τοποθετήθηκε επισήμως μετά από δημοσίευμα στην “Καθημερινή Κύπρου”, που ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Αναστασιάδης: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Αναστασιάδης διαψεύδει δημοσίευμα για τις «χρυσές βίζες»: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου
Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Κύπρου
Διαβάστε το στο lifo.grΕνορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του καταγγέλλει ο Αναστασιάδης
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανακοίνωσή του εκφράζει θλίψη για
Διαβάστε το στο hellasjournal.com«Κεραυνοί» Αναστασιάδη για την «Καθημερινή Κύπρου»: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου
ΚΟΣΜΟΣ
Συνεχίζεται στην Κύπρο η «θύελλα» μετά το δημοσίευμα της «Καθημερινής Κύπρου», ότι ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης είχε εκμυστηρευθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ότι μέσω του προγράμματος της «χρυσής βίζας» ο ίδιος έβγαλε το ποσό των 300 εκατ. ευρώ, το οποίο και μετέφερε στις Σεϊχέλλες.
Διάψευση από ΣΥΡΙΖΑ
Το δημοσίευμα ήδη οδήγησε σε παραίτηση τον διευθυντή της εφημερίδας, Ανδρέα Παράσχο, ο οποίος επέμεινε στις αποκαλύψεις που έκανε, αν και η εφημερίδα με ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως το θέμα προέκυψε γιατί ο Α. Παράσχος δεν είχε αποδείξεις για αυτά που έγραψε.
Από την πλευρά τους, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν στο ΚΥΠΕ ότι «τα όσα ανυπόστατα αναφέρονται στη σημερινή επιστολή παραίτ
Διαβάστε το στο topontiki.grΑναστασιάδης: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου
Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε επισήμως μετά από δημοσίευμα στην «Καθημερινή Κύπρου», που εμπεριείχε το όνομα...
The post Αναστασιάδης: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr