«Μου έχει μείνει η μυρωδιά του αίματος» – Η συγκλονιστική μαρτυρία στο ΡΘ ενός από τα θύματα του «μανιακού με το τσεκούρι»
18:02 - 14/01/2021
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ || xenikol@hotmail.com Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της Δώρας Π., ενός από τα τέσσερα θύματα του «μανιακού με το τσεκούρι» που σκόρπισε τον τρόμο, ακριβώς έξι μήνες πριν, στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης! Η 60χρονη συνταξιούχος πια εφοριακός και έχοντας χάσει το ένα μάτι της μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την αιματηρή επίθεση στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ...
The post «Μου έχει μείνει η μυρωδιά του αίματος» – Η συγκλονιστική μαρτυρία στο ΡΘ ενός από τα θύματα του «μανιακού με το τσεκούρι» appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μου έχει μείνει η μυρωδιά του αίματος» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 60χρονης που έχασε το μάτι της από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ
Η 60χρονη, συνταξιούχος πλέον εφοριακός, έχοντας χάσει το ένα μάτι της μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” για την αιματηρή επίθεση. Ευχαρίστησε τόσο τον διευθυντή της Γιάννη Ποδιώτη για την ηρωική του πράξη όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε. Η κ. Δώρα θυμήθηκε στιγμή προς στιγμή την […]
The post «Μου έχει μείνει η μυρωδιά του αίματος» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 60χρονης που έχασε το μάτι της από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜου έχει μείνει η μυρωδιά του αίματος: Συγκλονίζει η εφοριακός – θύμα της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης
Η γυναίκα που επέζησε από τη φονική επίθεση του «μανιακού με το τσεκούρι», έχοντας όμως, χάσει τη μάτι της περιγράφει τη φρίκη που έζησε Συγκλονίζει η 60χρονη γυναίκα που ήταν ένα από τα τέσσερα θύματα του «μανιακού με το τσεκούρι» που σκόρπισε τον τρόμο στη Δ.Ο.Υ Κοζάνης, πριν από έξι μήνες. Η 60χρονη συνταξιούχος πια εφοριακός και έχοντας χάσει το ένα μάτι της μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για την αιματηρή επίθεση θέλοντας, όπως είπε, να ευχαριστήσει τόσο τον διευθυντή της Γιάννη Ποδιώτη για την ηρωική του πράξη αλλά και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε. Η κυρία Δώρα θυμήθηκε στιγμή προς στιγμή την επίθεση. Πώς, εκείνο το θλι
Διαβάστε το στο spoilers