Συγκλονίζει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου: «Του είπα όχι, αλλά ασέλγησε επάνω μου»
20:58 - 14/01/2021
Στη διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την «Προστασία των Παιδιών στον Αθλητισμό», η Σοφία Μπεκατώρου έκανε μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση η οποία προκαλεί φρίκη Σύμφωνα με έρευνες, ένα στα πέντε παιδιά στην […]
The post Συγκλονίζει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου: «Του είπα όχι, αλλά ασέλγησε επάνω μου» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Χρυσή Ολυμπιονίκης. Σοφία Μπεκατώρου – Έτσι τη βίασε παράγοντας της Ομοσπονδίας
Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της Χρυσής Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για τον βιασμό της σε Διαδικτυακή […]
The post Σοκάρει η Χρυσή Ολυμπιονίκης. Σοφία Μπεκατώρου – Έτσι τη βίασε παράγοντας της Ομοσπονδίας appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Μπεκατώρου: Είπα όχι, αλλά ασέλγησε πάνω μου
Στη διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, στο...
The post Σοφία Μπεκατώρου: Είπα όχι, αλλά ασέλγησε πάνω μου appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr