Τρεις μνηστήρες για τον Παπασταθόπουλο

08:03 - 15/01/2021

Ο αμυντικός της Άρσεναλ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Μπέτις, Τζένοα και Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρεις αγωνιστικές σε Κούγια και Παπαϊωάννου

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρεις αγωνιστικές από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ολυμπιακός: Ανοιχτό για Παπασταθόπουλο!

Ορθάνοιχτο παραμένει το θέμα μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Παρότι Τζένοα και Μπέτις έχουν κάνει προτάσεις στον 32χρονο στόπερ, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν δυνατά στο παιχνίδι και μπορούν να τον δελεάσουν προσφέροντάς του την προοπτική να διεκδικήσει τίτλους και να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν μπει στο […] Το άρθρο Ολυμπιακός: Ανοιχτό για Παπασταθόπουλο! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τρεις αγωνιστικές σε Κούγια και Παπαϊωάννου

Η Super League ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές των Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Τρεις αγωνιστικές σε Κούγια και Παπαϊωάννου

Ο αθλητικός δικαστής της Super League τιμώρησε τους Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου για τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια των ομάδων τους.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου

H αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για τη φονική ληστεία που έγινε στην κοινότητα Χαλκιόπουλο.Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου, όπου είχε ως αποτέλεσμα ένας 91χρονος να χάσει την ζωή του. Σύμφωνα με την αστυνομία, διενεργήθηκε έρευνα από την Ασφάλεια Αγρινίου, μετά τον εντοπισμό, χθες το πρωί, εντός σπιτιού στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, δεμένων και φιμωμένων. Ο 91χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Επιμένει ο Ολυμπιακός για Παπασταθόπουλο

Σύμφωνα με σημερινά (15/1) δημοσιεύματα, φαίνεται πως παραμένει ανοιχτό το θέμα της μεταγραφής του Σωκράτης Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παπασταθόπουλο συνδέεται με τις φήμες περί προσπάθειας της Σπόρτινγκ να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και με τα σενάρια από Γαλλία για ενδιαφέρον από Ρεν και Σεντ Ετιέν για τον Παπέ Αμπού Σισέ. […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)