Μείωση ενοικίου 80% για ένα μήνα ακόμη: Κάλυψη και τον Φεβρουάριο
12:21 - 15/01/2021
Επέκταση για έναν μήνα ακόμα ακόμα της κάλυψης ενοικίου κατά 80% στις πληττόμενες επιχειρήσεις ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Όσες επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή δικαιούνται μείωση ενοικίου κατά 80% και έτσι θα πληρώσουν το 20% του μηνιαίου μισθώματος και τον Φεβρουάριο, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το κράτος θα καλύψει και τον Φεβρουάριο τα ενοίκια των επιχειρήσεων είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί κατά δύο μήνες η καταβολή των επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Η κυβέρνηση έχει δώσει 24 δις ευρώ για τη στήριξη της οικονομίας τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ ανέφερε πως μέσα στο 2020 δεν υπήρχε επιβάρυνση στο ισοζύγι
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μείωση ενοικίου κατά 100% για τις κλειστές επιχειρήσεις και το Φεβρουάριο
Στο 80% η αποζημίωση τους ιδιοκτήτες, όπως ίσχυε και για τον Ιανουάριο
Διαβάστε το στο mononews.gr