Η Μαρέβα Μητσοτάκη: «Είμαι με τη Σοφία -Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία»

13:16 - 16/01/2021

Θέση υπέρ της Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την καταγγελία της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, πήρε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι. Με ανάρτησή της στα social media η Μαρέβα Γκραμπόφκσι χαρακτήρισε γενναία τη Σοφία Μπεκατώρου και έστειλε το μήνυμα κατά της σεξουαλικής βίας: «Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και […] The post Η Μαρέβα Μητσοτάκη: «Είμαι με τη Σοφία -Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Είμαι με τη Σοφία -Καταγγέλλουμε τη σεξουαλική βία»

Μήνυμα στήριξης στη Σοφία Μπεκατώρου έστειλε με ανάρτησή της στα social media η Μαρέβα Γκραμπόφκσι. Χαρακτήρισε γενναία τη Σοφία Μπεκατώρου...

Διαβάστε το στο Zougla

Επικοινωνία Κ. Μητσοτάκη με την Σοφία Μπεκατώρου: «Να ξεριζωθεί η εξουσιαστική βία»

«Η απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να καταγγείλει με τόλμη τη σεξουαλική βία που υπέστη ως έφηβη αθλήτρια αποτελεί πράξη με βαρύ κοινωνικό φορτίο. Κίνηση που αφυπνίζει συνειδήσεις, παράγοντας θετικό παράδειγμα.…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια