Καπράλος:«Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»
14:17 - 16/01/2021
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξέφρασε την οργή του για όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου και παρότρυνε όλους τους αθλητές να αρχίσουν να μιλούν ελεύθερα και ανοικτά.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καπράλος:«Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξέφρασε την οργή του για όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου και παρότρυνε όλους τους αθλητές να αρχίσουν να μιλούν ελεύθερα και ανοικτά.
Διαβάστε το στο matrix24.grΚαπράλος: «Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»
Καπράλος: «Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»
16/01/2021
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου
«Με τη Σοφία και την κάθε Σοφία
Ως, μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και σαν αθλητής-Ολυμπιονίκης, αισθάνομαι οργισμένος με όσα κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως μέλος της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοϊας
Διαβάστε το στο filathlos.grΚαπράλος: «Με τη Σοφία και την κάθε Σοφία»
Ανάκοινωση για το θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και «αθάνατος» Σπύρος Καπράλος. Ακολουθεί η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΟΕ: «Ως, μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και σαν αθλητής-Ολυμπιονίκης, αισθάνομαι οργισμένος με όσα κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη […]
The post Καπράλος: «Με τη Σοφία και την κάθε Σοφία» appeared first on SPORTSFEED.
Διαβάστε το στο sportsfeed.gr