Καπράλος:«Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»

14:17 - 16/01/2021

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξέφρασε την οργή του για όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου και παρότρυνε όλους τους αθλητές να αρχίσουν να μιλούν ελεύθερα και ανοικτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καπράλος:«Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξέφρασε την οργή του για όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου και παρότρυνε όλους τους αθλητές να αρχίσουν να μιλούν ελεύθερα και ανοικτά.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Καπράλος: «Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά»

Καπράλος: «Είμαι στο πλευρό της Σοφίας, οι αθλητές να μιλάνε ανοιχτά» 16/01/2021 Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος εξέφρασε την οργή του για όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου και παρότρυνε όλους τους αθλητές να αρχίσουν να μιλούν ελεύθερα και ανοικτά. Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου  «Με τη Σοφία και την κάθε Σοφία Ως, μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και σαν αθλητής-Ολυμπιονίκης, αισθάνομαι οργισμένος με όσα κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου  για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως μέλος της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοϊας

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Καπράλος: «Με τη Σοφία και την κάθε Σοφία»

Ανάκοινωση για το θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου εξέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και «αθάνατος» Σπύρος Καπράλος. Ακολουθεί η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΟΕ: «Ως, μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και σαν αθλητής-Ολυμπιονίκης, αισθάνομαι οργισμένος με όσα κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης μας Σοφία Μπεκατώρου  για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη […] The post Καπράλος: «Με τη Σοφία και την κάθε Σοφία» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»