Νίκη Μπακογιάννη: «Δέχτηκα κι εγώ ανήθικη πρόταση»
21:57 - 16/01/2021
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες από αθλήτριες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Η Σοφία Μπεκατώρου άνοιξε τον ασκό...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» και από τη Νίκη Μπακογιάννη : Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση
Μετά τη δημοσιοποίηση για όλα όσα έζησε η ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, πολλές παλιές αθλήτριες έσπασαν τη σιωπή τους και βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν περιστατικά παρενόχλησης
Διαβάστε το στο «Βόμβα» και από τη Νίκη Μπακογιάννη : Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση
Μετά τη δημοσιοποίηση για όλα όσα έζησε η ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, πολλές παλιές αθλήτριες έσπασαν τη σιωπή τους και βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν περιστατικά παρενόχλησης
Διαβάστε το στο tovimaΚαταγγελία και από την Νίκη Μπακογιάννη: Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση
Τα στόματα έχουν ανοίξει. ‘Έχουν ανοίξει γιατί η ολυμπιονίκης, η λαμπρή πρωταθλήτρια έκανε την αρχή. Γιατί η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε, δημοσιοποίησε τη δική της, τη φρικτή εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης από τον παράγοντα του αθλήματός της. ‘Έγινε η αρχή και στο δρόμο αυτό πορεύονται ήδη πρωταθλήτριες, γυναίκες που ξεσπούν μιλώντας...
The post Καταγγελία και από την Νίκη Μπακογιάννη: Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝίκη Μπακογιάννη: Δέχτηκα και γω ανήθικη πρόταση
Η ασημένια ολυμπιονίκης του άλματος εις ύψος το 1996 στην Ατλάντα των ΗΠΑ Νίκη Μπακογιάννη, μετά το σάλο με την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, βγήκε δημοσίως και μίλησε για τη δική της ανάλογη τραυματική εμπειρία. Αυτή τη φορά δράστης ήταν παράγοντας του ΣΕΓΑΣ.
Διαβάστε το στο documentonews.grΝίκη Μπακογιάννη: «Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση» - Τι αποκαλύπτει η ασημένια Ολυμπιονίκης
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις έπειτα από την καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από αθλητικό παράγοντα. Μία ακόμη πρωταθλήτρια, η Νίκη Μπακογιάννη αποκάλυψε πως είχε δεχτεί και η ίδια ανήθικη πρόταση.  ...
Διαβάστε το στο real.grΝίκη Μπακογιάννη: «Έχω δεχτεί και εγώ σεξουαλική παρενόχληση»
Η ασημένια Ολυμπιονίκης στο ύψος Νίκη Μπακογιάννη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα του ΣΕΓΑΣ που δεν βρίσκεται πια εν ζωή.
Διαβάστε το στο fosonline.grΝίκη Μπακογιάννη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση μετά την Ατλάντα»
Νίκη Μπακογιάννη: Βόμβα από την ασημένια ολυμπιονίκη. «Σε όλες έχει συμβεί αυτό πιστεύω. Και σε εμένα. Όχι με αυτόν τον τρόπο που έγινε στη Σοφία, αλλά παρενόχληση έχει υπάρξει στο παρελθόν».
Διαβάστε το στο pagenews.gr«Βόμβα» και από τη Νίκη Μπακογιάννη : Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση
Διαβάστε το στο to10.grΝίκη Μπακογιάννη: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση μετά την Ατλάντα»
Νίκη Μπακογιάννη: Βόμβα από την ασημένια ολυμπιονίκη. «Σε όλες έχει συμβεί αυτό πιστεύω. Και σε εμένα. Όχι με αυτόν τον τρόπο που έγινε στη Σοφία, αλλά παρενόχληση έχει υπάρξει στο παρελθόν».
Διαβάστε το στο