Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος – «Ήταν τόσο ισχυρό που φοβήθηκα για την ζωή μου»
14:42 - 17/01/2021
Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την δύσκολο […]
The post Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος – «Ήταν τόσο ισχυρό που φοβήθηκα για την ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξομολόγηση καρδιάς από τον Γιάννη Καλλιάνο! «Ήταν τόσο ισχυρό που φοβήθηκα για την ζωή μου»
“Η αλήθεια είναι ότι είχα όλα τα συμπτώματα κορονοϊού: είχα υψηλό πυρετό για δεκαπέντε μέρες, μου είχε πέσει το οξυγόνο, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω, πονούσε όλο ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Εξομολόγηση καρδιάς από τον Γιάννη Καλλιάνο! «Ήταν τόσο ισχυρό που φοβήθηκα για την ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Καλλιάνος: Ήταν τόσο ισχυρή αυτή η ίωση που πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: Γιάννη, πέρσι τον Ιανουάριο πέρασες μία πολύ σοβαρή γρίπη και κατέληξες στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι κορονοϊός; Η αλήθεια είναι ότι είχα όλα τα συμπτώματα κορονοϊού: είχα υψηλό πυρετό για δεκαπέντε μέρες, μου είχε πέσει το οξυγόνο, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω, πονούσε […]
The post Γιάννης Καλλιάνος: Ήταν τόσο ισχυρή αυτή η ίωση που πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: Πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου
Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την δύσκολο περίοδο που πέρασε πέρυσι τον Ιανουάριο. Γιάννη, πέρσι τον Ιανουάριο πέρασες μία πολύ σοβαρή γρίπη και κατέληξες στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι κορονοϊός; Η αλήθεια […]
Διαβάστε το στο irafina.gr