Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

14:57 - 17/01/2021

Ο Τζώρτζης λέει στη Μυρτώ για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας στο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που θα δούμε την Δευτέρα. Η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη με την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας. Τα ξαδέρφια της, μαζί με τον Παναγή, προσπαθούν να την ηρεμήσουν, αλλά αυτή χρειάζεται χρόνο. Ο Χαραλάμπης έχει αρχίσει να υποπτεύεται ότι ο παπάς και η Κική φλερτάρουν. Θα κρατήσει, άραγε, την πληροφορία για τον εαυτό του ή θα τη διασπείρει στο χωριό; Ο Σίμος έχει σκυλομετανιώσει που έκανε την Τούλα να ζηλέψει και προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά η πληγωμένη Τούλα θα του κάνει τη ζωή δύσκολη! Η Φιλιώ είναι σκασμένη που ο Παναγής αγαπάει την Κατερίνα και προσπαθεί να πείσ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλα στη θέση μου – Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδιο του σίριαλ

Έλα στη θέση μου, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 87: Η Ρενάτα αποφυλακίζεται, αλλά ο Αχιλλέας δεν προλαβαίνει να χαρεί, […] The post Έλα στη θέση μου – Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδιο του σίριαλ appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά