Σοφία Μπεκατώρου: Η περιπέτειά μου αφορά την κατάχρηση εξουσίας στην ΕΙΟ - Δεν αφορά μόνο εμένα
07:52 - 18/01/2021
"Η προσωπική μου περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα που αφορά μόνο εμένα", έγραψε η Σοφία Μπεκατώρου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά την καταγγελία: Δεν αφορά μόνο εμένα
Η Σοφία Μπεκατώρου με ανάρτησή της σήμερα τα ξημερώματα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη προς το πρόσωπό της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης που αποκάλυψε ότι πριν από χρόνια είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση τόνισε ότι η προσωπική της περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα που αφορά μόνο την ίδια και...
The post Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά την καταγγελία: Δεν αφορά μόνο εμένα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπεκατώρου: «Η περιπέτειά μου είναι μέρος του προβλήματος της κατάχρησης εξουσίας»
Το νέο μήνυμα που έστειλε η Σοφία Μπεκατώρου, μετά τα χιλιάδες μηνύματα στήριξης που δέχτηκε, μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν χρόνια!
Το άρθρο Μπεκατώρου: «Η περιπέτειά μου είναι μέρος του προβλήματος της κατάχρησης εξουσίας» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΣοφία Μπεκατώρου: Συσπείρωση αλήθειας και δικαίου απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας
Η Σοφία Μπεκατώρου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της, τονίζει ότι η προσωπική της περιπέτεια «δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα» και καλεί σε συσπείρωση αλήθειας και δικαίου απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣοφίας Μπεκατώρου: Η προσωπική μου περιπέτεια δεν αφορά μόνο εμένα
Η Σοφία Μπεκατώρου με ανάρτησή της σήμερα τα ξημερώματα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη προς το πρόσωπό της. Η...
The post Σοφίας Μπεκατώρου: Η προσωπική μου περιπέτεια δεν αφορά μόνο εμένα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr