Ο Κώστας Κεντέρης υποκλίνεται στη Σοφία Μπεκατώρου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση
08:48 - 18/01/2021
Τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστασης λίγες ημέρες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου από παράγοντα
To άρθρο Ο Κώστας Κεντέρης υποκλίνεται στη Σοφία Μπεκατώρου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση
Την ευγνωμοσύνη της για το “κύμα” συμπαράστασης και υποστήριξης που έλαβε εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η Σοφία Μπεκατώρου. Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις καταγγελίες στις οποίες προέβη ότι πριν από πολλά χρόνια κακοποιήθηκε σεξουαλικά από υψηλόβαθμο παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: “Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης που λαμβάνω σε μια στιγμή δοκιμασίας για μένα και την οικογένειά μου. Με συγκινούν και μου δίνουν δύναμη! Θέλω όμως να επαναλάβω, ότι η προσωπική μου περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα που αφορά μόνο εμένα. Είναι μέρος ενός συνολικο
Διαβάστε το στο spoilers