Σοφία Μπεκατώρου - Η πρώτη ανάρτηση: Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη - Δέσμευση «να βγουν όλα στο φως»

09:00 - 18/01/2021

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Μπεκατώρου: «Nα υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να βγουν όλα στο φως»

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα στης Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σοφία Μπεκατώρου - Η πρώτη ανάρτηση: Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη...»

Σοφία Μπεκατώρου - Η πρώτη ανάρτηση: Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη...» 18/01/2021 Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.     Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει, ότι το συνολικό πρόβλημα ήρθε στο προσκήνιο με πρωτοβουλία του Νίκου Κακλαμανάκη, «ο οποίος μίλησε από το βήμα της Βουλής για τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια». Η Σοφία Μπεκατώρου εκφράζει την ευγνωμοσύνη μου για τα μηνύματα στήριξης προς το πρόσωπό της, Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου στο facebook: «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ Θέλω να εκφράσω την ε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες