Kαίτη Γαρμπή: Το μήνυμα στήριξης προς την Σοφία Μπεκατώρου – «Βούλιαξέ τους κορίτσι μου…»

10:05 - 18/01/2021

Kαίτη Γαρμπή: Το μήνυμα στήριξης προς την Σοφία Μπεκατώρου – «Βούλιαξέ τους κορίτσι μου…» Η Σοφία Μπεκατώρου βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί δημόσια τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τα τελευταία εικοσιτετράωρα δέχεται κύματα στήριξης από τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της και την συγχαίρει για την επιλογή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή σε Σοφία Μπεκατώρου : «Βουλιαξέ τους κορίτσι μου!»

Η Καίτη Γαρμπή έστειλε μήνυμα στήριξης στην Σοφία Μπεκατώρου η οποία έσπασε την σιωπή της για τη σεξουαλική κακοποίηση που, όπως καταγγέλλει, έχει υποστεί από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε το στο

Καίτη Γαρμπή σε Σοφία Μπεκατώρου: «Βούλιαξέ τους κορίτσι μου…»

H Σοφία Μπεκατώρου βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί δημόσια τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και τα τελευταία εικοσιτετράωρα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή